banner

LEASEPLAN INFÖR INTELLIGENT AUTOMATISERING MED BELIVIAS BCM

Kundreferens: Leaseplan

LeasePlan är marknadsledande i Sverige inom operationell leasing och vagnparksadministration och samtidigt världsledande med kontor i 32 länder och förvaltar 1,67 miljoner fordon.

Katarina Pahlin, Insurance Director på LeasePlan, ”berättar att vår målsättning var att sätta upp den mest kostnadseffektiva processen för vår skadeadministration samtidigt som våra kunder skulle trivas digitalt. Med Belivias BCM kunde denna IA (Intelligent automatisering) process konfigureras på ett mycket enkelt sätt. Det vi också uppskattar är att processen så enkelt kan vidareutvecklas”

”Vi är mycket stolta över vårt samarbeta med LeasePlan. Som litet bolag är det extra roligt att se hur vårt BCM gör nytta och skapar en effektivare vardag för många av LeasePlans kunder, säger Jimmy Andersson, COO på Belivia.

Vårt fokus

  • Automatisering
  • Interaktiv processutveckling
  • Optimering av kundprocess
  • Affärsutveckling utan IT

BCM

Med BCM (Belivia Content Manager) omvandlar Belivia dokumentbaserade processer till digitala realtidsbaserade processer. Läs mer

Kontakta oss

+46 (0)8 222 002 Körsbärsvägen 5, 114 23 Stockholm Skicka oss ett mejl

Den här webbplatsen använder cookies för att fungera. Genom att fortsätta surfa på webbplatsen accepterar du användningen av cookies.