banner

STOCKHOLMS- REGIONENS FÖRSÄKRING INFÖR INTELLIGENT AUTOMATISERING MED BELIVIAS BCM

Kundreferens: Stockholmsregionens Försäkring AB

"Att få ge alla föräldrar möjlighet att anmäla olycksfallsskador för sina barn digitalt, modernt och med interaktion känns fantastisk. Ingen marknadsföring har krävts istället kan det enkelt konstateras att upptagna föräldrar föredrar effektiva digitala processer idag”, säger Maria Scheele, COO på SRF.

SRF ägs av 21 kommuner i Stockholms län och tillhandahåller olika typer av försäkringar, bland annat olycksfallsförsäkring för barn i skolålder. SRF har en viktig roll för alla dessa kommuner att hantera skador på ett kostnadseffektivt sätt och samtidigt möta invånarnas krav på modern tillgänglighet. Här passade Belivias BCM mycket väl in på kravbilden. Interaktionen via BCM sker modernt, digitalt och en kostnadseffektiv IA process uppstår som kraftigt reducerar manuell handläggning. Utöver olycksfallsskador kommer SRF att arbeta vidare och införa IA i fler processer kring de försäkringsprodukter som hanteras.

”Samarbetet med SRF är mycket roligt och ligger helt i linje med vår vision att bli det självklara valet vid införande av IA. Införandet hos SRF har givit just den där effekten som vi vill att fler ska se och förstå, intelligent interaktion samtidigt som kraftfull kostnadsbesparing uppnås, säger Niclas Nevenstam, VD på Belivia.

Vårt fokus

  • Automatisering
  • Interaktiv processutveckling
  • Optimering av kundprocess
  • Affärsutveckling utan IT

BCM

Med BCM (Belivia Content Manager) omvandlar Belivia dokumentbaserade processer till digitala realtidsbaserade processer. Läs mer

Kontakta oss

+46 (0)8 222 002 Körsbärsvägen 5, 114 23 Stockholm Skicka oss ett mejl

Den här webbplatsen använder cookies för att fungera. Genom att fortsätta surfa på webbplatsen accepterar du användningen av cookies.